Antoinette

Yoga kwam negen jaar geleden op mijn pad, toen ik zwanger was van mijn eerste kind. (Tot die tijd was de Franse taal mijn grootste passie, van opleiding docente Frans ). Sindsdien heb ik me verdiept in verschillende yoga stijlen in Nederland en in het buitenland. Ik ben begonnen met zwangerschapsyoga in Nederland, daarna doorgegaan met hatha en vinyasa yoga in Thailand (waar we 2 en een half jaar hebben gewoond ). Tijdens ons verblijf in Thailand heb ik het International YogaTeacher Program (vinyasa yoga) gedaan. Ik heb yoga workshops gedaan in Nederland, Sri Lanka, Bali ( Indonesi ), Thailand, Bulgarije, België en Italië van inspirerende docenten zoals Shiva Rea, David Swensen, Danny Paradise, David Lurey, Kathryn Budig,  Nianna Bray, Esther Ekhart, James Higgins, MaxStrom, Tara Stiles, Sarah Powers, Sebastian en Murielle Pucelle , Paul Grilley,Doug Keller om maar een paar te noemen.

In Nieuwegein heb ik  in 2010 aan de Raja yogaopleiding gedaan die mij veel van de yoga filosofie heeft bijgebracht. Drie jaar geleden heb ik de Hatha YogaTeacher Training in Utrecht afgerond en ben nu dus gediplomeerd yoga instructrice (maar ik blijf ook opleidingen en workshops volgen. ( In 2015 heb ik ook een korte Pilates opleiding afgerond zodat ik ook  kan invallen voor mijn collega’s. ) Op dit moment ben ik weer bezig 🙂 , deze keer met de Saswitha Opleiding ( 500 uur ) in Bilthoven.

Door mijn kennis steeds uit te breiden ( dat vergroot mijnmotivatie en enthousiasme ) probeer ik bij te dragen aan de lichamelijke en geestelijke gezondheid en welzijn van de leden van Gold’s Gym. Tijdens de lessen geef ik verschillende opties aan, waar meerdere mogelijkheden zijn. Wil je hard werken dan kan dat en als je het rustig aan wilt doen, dan is dat net zo prima. Ik vind het belangrijk dat je je welkom voelt en datgene doet waar je je goed bij voelt, op een veilige manier. Ieder lichaam is anders, alleen al door hoe een skelet in elkaar zit, hier houd ik rekening mee. Met respect voor ieders mogelijkheden streef ik er naar dat je kunt bouwen aan dat wat voor joubelangrijk is.

Namasté,

Antoinette

Yoga, Yin Yang Yoga, Pilates, Board Balance

Share this...
Share on Facebook
Facebook