Brigitte

Ik ben coördinatrice van alle groepslessen bij Gold’s Gym. Van oorsprong kom ik uit de danswereld; ik dans al ruim 17 jaar. Met het showballet “The Crystal Dancers” treden we op in heel Nederland, België en Duitsland. In 2009 heb ik Zumba geïntroduceerd bij Gold’s Gym. Zumba staat voor een leuke, opzwepende en goede cardio-les. Je reist door de verschillende dansstijlen zoals salsa, merengue, reggeaton, cumbia en nog veel meer! Het belangrijkste is dat elke les een feestje is, niemand doet het verkeerd! Iedereen kan meedoen in zijn/haar eigen tempo. Bij Zumba Gold ligt het tempo iets lager en met de Zumba Specials pak je er een step, toningsticks of stoel bij. Naast Zumba geef ik ook van FunXtion Move it (Indoor Bootcamp), Monkey Business sr. en BoardBalance lessen.

Met Move it en Monkey Business sr. daag je je spieren uit door 6 tot 8 verschillende oefeningen in 3 rondes te doen. Zo kun je het tempo opbouwen en het uiterste uit jezelf halen binnen een half uur!
Combineer de Indoor Bootcamp met direct daarna een Zumba les en je hebt de perfecte workout!

Bij de BoardBalance lessen gaat het er anders aan toe. Hierbij gebruik je een fitnessboard (Intrinity). Op dit board wordt een trainingsprogramma gegeven waarmee je je  kracht, flexibiliteit, coördinatie en lenigheid vergroot.

Brigitte

Move it, Monkey Business sr., Zumba, Zumba Gold, Jumping, BoardBalance

Share this...
Share on Facebook
Facebook