Corona maatregelen

Vanavond zal Marc Rutte het land toespreken over het wel of niet versoepelen van de Corona maatregelen. Bijna heel Nederland zal aan de buis gekluisterd zijn. Wie en wat mag er weer open en wie blijven er onveranderd gesloten…

Wij vermoeden dat er een mogelijkheid komt voor sportscholen om weer beperkt open te kunnen gaan.  Zoals ook bij sommige andere beslissingen zal het wel of niet open gaan afhangen van de visie van de burgemeester. Dus hebben wij de burgemeester alvast onze maatregelen gestuurd welke moeten zorgen voor veilig en verantwoord trainen bij Gold’s Gym.

Wij leggen graag even onze leden uit wat die maatregelen zijn. Natuurlijk gaan we de 1,5 meter afstand strikt naleven.

U zult zien dat de apparaten overal op 1,5 meter afstand staan. Natuurlijk komt het goed uit dat onze sportschool met bijna 3500 m2 de grootste van Nederland is, zeker nu er weer 2 nieuwe ruimten bij gekomen zijn.  Er zullen tijdelijk geen groepslessen zijn hoewel Gold’s Gym juist degene was die Zumba in Europa heeft geïntroduceerd en groot gemaakt heeft. Wij zijn ervan overtuigd dat groepslessen in deze tijd een te groot risico zijn. Er zullen wel life virtuele lessen zijn waarbij wij per les 2 of 3 leden uitnodigen om mee te doen.

We laten een maximaal aantal bezoekers toe. Om goed te kunnen bijhouden hoeveel bezoekers er binnen zijn  moet je niet alleen inchecken met je tag om binnen te komen maar ook weer met de tag uitchecken om naar buiten te gaan. We weten dan precies hoeveel mensen er binnen zijn. Natuurlijk is de vingerscan buiten gebruik.

Voor de kinderen  is er een  zaal voor exclusieve kinder lessen gecreëerd.

De ( verdere ) maatregelen om U en onze medewerkers te beschermen tegen het virus op een rijtje:

 • 1,5 meter afstand
 • Groepslessen zijn virtueel
 • Maximaal aantal bezoekers mogen naar binnen.
 • Onze schoonmaakploeg en ook onze instructeurs zullen constant rondgaan met het desinfecteren van deurklinken en apparaten. Wij raden leden ook zelf ook aan te desinfecteren voor en na gebruik van de apparaten.
 • Er zijn handschoentjes beschikbaar bij binnen komen. Wij adviseren eigen lederen of werk handschoenen mee te nemen. ( Verkrijgbaar bij bv de Hornbach voor 3 euro)
 • Er staat door de gehele sportschool desinfectie flacons.
 • Douches, sauna en kleedkamers zijn buiten gebruik gesteld.
 • Er zijn plexiglas schermen rondom de ontvangst balie.
 • Er kunnen geen drankjes aan de bar genuttigd worden je kunt wel shake’s en drankjes meenemen.

We behouden ons uitdrukkelijk het recht voor om leden die verkouden of hoesterig zijn de toegang te ontzeggen.


Graag willen wij ook wat meer vertellen over onze VOUCHERS.

Zoals wij al eind maart beloofd hebben krijgt U voor de periode die U wel betaald heeft maar niet kon sporten een voucher. Deze wordt U per mail toegezonden en U heeft diverse mogelijkheden deze vouchers te besteden.

U kunt de voucher gebruiken om ná uw afgesloten contract het lidmaatschap te verlengen. Of U kunt een familie lid of kennis een lidmaatschap t.w.v. de voucher cadeau doen. Natuurlijk betaalt hij of zij dan geen inschrijfgeld.

U kunt ook voor het tegoed van de voucher Uw TAG laten opwaarderen en het bedrag besteden aan drankjes aan de fitnessbar.

U kunt het tegoed ook gebruiken in Café Jobzz als deze weer open is.

Ook is het mogelijk de voucher te gebruiken in The Car Gym bij onderhoud of reparatie aan uw auto. De jaarlijkse APK keuring is aan uw auto natuurlijk nog steeds gratis.

In Houten is restaurant “Plein 22”  open voor het afhalen van heerlijke gerechten en U krijgt daar op vertoon van Uw tag nog steeds 10 % korting. .

Tot slot danken wij al onze leden die ons zijn blijven steunen in deze waanzinnige tijden.  Wij hopen dat we vanavond horen weer open te mogen.

Geniet van het leven, blijf gezond en hopelijk snel tot ziens.

Share this...
Share on Facebook
Facebook

4 antwoorden op “Corona maatregelen”

 1. Dank voor jullie bericht. Helaas heeft de overheid anders dan gehoopt besloten om deuren voorlopig nog dicht te houden. Wij willen graag ipv vouchers graag betaling lidmaatschapsgeld willen bevriezen. Wij zijn al meer dan 10 jaar lid en hebben een doorlopend contract. Familie , vrienden en kennissen zijn al elders lid van een sportschool. Wij wonen op 5 min loopafstand van de sportschool en nuttigen geen drankjes aan de bar of in het café.
  Wij maken graag van bevriezing van lidmaatschapsgeld gebruik
  Dit geldt voor
  MA Broers- Jacobs en RLC Broers
  Ik hoor graag van jullie

 2. Rob, ga je nog iets doen voor mensen die betalen 120€ p/m en trainen ze niet door maatregelen? Vouchers neem jij en ik wil graag dat je komt met andere ideeën die kan jou en ook mij helpen uitkomen uit deze tijd..
  gr Alex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *