Groepslessen binnen of buiten?

GROEPSLESSEN: ZUMBA, PILOXING,

Vanwege de onverwachte weersomstandigheden is het soms moeilijk in te plannen of we buiten met 50 deelnemers of binnen met 20 (richtlijn RIVM) mogen sporten.

Onze capaciteit laten we daarom voor alle groepslessen op 20 staan. Als je dan inschrijft en de lijst is vol dan kom je automatisch op de reservelijst te staan. Dat staat ook zo in jouw bevestigingsmail aangegeven.

MOOI OF SLECHT WEER:

Sta je op de reservelijst dan kan je zelf bepalen of je komt en mee wilt doen aan de les. Als het regent dan kan je ervan uitgaan dat de lessen binnen (20 deelnemers) plaatsvinden en er dan geen plaats is, schijnt de zon dan zijn de lessen buiten (50 deelnemers) en kan iedereen deelnemen.

YOGA:

De  Yoga en Pilates lessen hebben andere regels, hier kunnen we slechts 18 leden gegarandeerd mee laten doen. Sta je op de reservelijst dan kan je bij mooi weer deelnemen naast de tent maar uiteraard wel op een matje (en soms in de drup)

TOCH GERESERVEERD EN GEEN DEELNAME?

We zijn niet voor niets de grootste Sportschool in de weide omgeving, maak gebruik van alle mogelijkheden en faciliteiten die we bieden Gold’s Gym werkt hard aan gezelligheid en saamhorigheid.

Share this...
Share on Facebook
Facebook

2 antwoorden op “Groepslessen binnen of buiten?”

  1. SVP de lessen weer binnen geven, zodat de parkeerplaats weer gebruikt kan worden waar die voor bestemd is. Het is namelijk zeer moeilijk om een plek te vinden voor je auto. Fiets en lopen zijn geen optie, we wonen 35 km verderop. Binnenkort is het nieuwe appartementencomplex klaar en dan wordt het nog moeilijker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *