Vacatures

 

Wij zijn op zoek naar een Interieurverzorger M/V 

Voor onze sportschool welke 24 uur per dag, 7 dagen in de week is geopend zijn wij op zoek naar een gezellige en leuke collega (m/v) voor minimaal 24 uur per week. 

Daarnaast zullen wij een beroep op je doen voor het invullen van diensten wanneer andere collega’s afwezig zijn. In de functie van interieurverzorger ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende schoonmaak werkzaamheden.

Het is van belang dat je nauwkeurig kunt werken en goed met mensen kunt omgaan.

Je bent mede verantwoordelijk voor de hygiëne en uitstraling van de Sportschool. Een schone club draagt bij aan een goede presentatie.

Jouw werkzaamheden zijn dus erg belangrijk in relatie tot onze cliënten.

Ben je sociaal ingesteld, flexibel, stressbestendig, een teamplayer? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar sollicitatie@goldsgym.nl


Wij zijn op zoek naar een gezellige barman/vrouw voor onze bar “Caramba”.

Caramba is een eetcafé dat 7 dagen per week open is en gerechten vanuit de hele wereld serveert met een grote knipoog naar Mexico met de beste burrito’s uit de buurt.
Doordeweeks hebben we dartteams spelen en in de weekenden is er ruimte om leuke evenementen te organiseren.

Heb je ervaring in de horeca en weet je een goede sfeer te brengen in de bar en kan je zelfstandig werken dan zijn wij misschien wel de plek voor jou.

Je werkzaamheden zijn o.a:
-gasten ontvangen
-drank en etenswaren serveren
-organiseren van leuke thema avonden
-schoonhouden van het bar en restaurant gedeelte.
-mocht je kunnen koken dan is het een pré.

Ben je fulltime beschikbaar, sociaal ingesteld, flexibel, stressbestendig? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar sollicitatie@goldsgym.nl

Share this...
Share on Facebook
Facebook