My Medical Centre

My Medical Centre is dé specialist op het gebied van gezondheid en sport in Nieuwegein en omstreken.

Je vindt er verschillende specialisten zoals een sportarts, sportdiëtiste, sportpodotherapeut en natuurlijk de fysiotherapeut.

Hieronder vertellen je wat meer over de verschillende disciplines:

Sportarts:  Wanneer je een sportkeuring wilt laten doen ben je hier aan het goede adres. Inspanningstesten doen? Geen probleem. Misschien maak je je ergens zorgen over of heb je inspanningsgebonden klachten. Onze sportarts luistert aandachtig naar jouw verhaal en beantwoordt je vragen snel en vakkundig.

Fysiotherapie: Wanneer je pijn of bewegingsklachten hebt of andere beperkingen ervaart kunnen onze fysiotherapeuten je helpen. Dat kan zijn door het voorschrijven van spierversterkende oefeningen of het toepassen van speciale therapieën. Het doel is om je zo snel mogelijk in de juiste conditie te krijgen zodat je weer met veel plezier en zonder remmingen kunt sporten. Bij onze aanpak gaan we ervan uit dat je zelf een actieve rol speelt in je herstelproces.

Plusfysiotherapie diagnotiseert snel en accuraat met behulp van echografie. Daarnaast passen we Dry Needling toe, een vrij nieuwe, succesvolle behandelmethode.

Sportpodotherapeut:  Wanneer je voetklachten hebt is de kans groot dat je ook knie- en rugklachten ervaart. De sportpodotherapeut kan een eind maken aan deze klachten door bijvoorbeeld speciale sportzolen of sportinlays voor te schrijven. Behalve dat ze je van je klachten afhelpen leveren ze ook nog eens een bijdrage aan het verbeteren van je sportprestaties.

Sportdiëtiste: Goed en verantwoord eten is enorm belangrijk. Niet alleen voor je gezondheid in het algemeen maar ook voor het verbeteren van je sportprestaties. Wil je afvallen, weten welke voeding het best past bij jouw niveau van sporten of zorgen dat je cholesterol en bloedsuikergehalte in orde zijn? Bij onze sportdiëtiste kun je terecht voor voedingsadvies en voedselgerelateerde vragen.

Share this...
Share on Facebook
Facebook