Reserveren en annuleren

 

Vanwege de Coronamaatregelen is Gold’s Gym gebonden aan de maximale toegang van 30 personen per zaal. Fijn om te zien dat de belangstelling zo groot is!

We hebben vanaf deze week de tijdsblokken ingesteld op 1,5 uur waardoor er nu ieder dag veel meer leden kunnen trainen. U kunt 7 keer per week, 24 uur voor het tijdsblok reserveren. Ondanks de verruiming kan het zijn dat het blok vol is.

Heeft u ondanks de verruiming niet kunnen reserveren dan kunt u altijd overwegen om elders in de sportschool uw training te voltooien.

Omdat annuleren net zo gemakkelijk gaat als reserveren, kunt u meewerken om meer leden een kans te geven om te sporten. Niet annuleren kan gevolgen hebben in de vorm van een tijdelijke reservering blokkade.

Wij hebben op Muscle Beach nog een extra tent naast de twee bestaande geplaatst zodat meer toestellen nu overdekt zijn. Muscle Beach is geopend van 08.00 uur tot 20.30 uur.

 

Share this...
Share on Facebook
Facebook

2 antwoorden op “Reserveren en annuleren”

 1. Goede avond,
  Het nieuwe reserveringssysteem wekt voor mij niet.
  Ik meld mij aan bij Hollywood van 4:30u t/m 7:30u. Als ik nu om 6:35 mijn badge aan de slagboom hou krijg ik ROOD en blijft die dicht en ook de ingang blijft dicht.

  De baliemedewerkers hebben echt alles uitgezocht, maar kunnen dit vanuit de balie oplossen.

  (hoogstwaarschijnlijk gaat er een tijdsslot erop, dus kleinere tijdsblokken kunnen dat probleem mss oplossen)

  M.vr.gr. Hendrik

  1. Hallo Hendrik,

   Het zou moeten werken alhoewel er deze week een probleem was. Je zou toegang moeten hebben vanaf 4:15 toto 7:30. Probeer het nog eens als je gaat.

   Succes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *