Zonnebanken

Een mooie, gebruinde huid. Veel mensen vinden het aanlokkelijk en aantrekkelijk.  De zonnebank zorgt niet alleen voor dat mooie kleurtje, maar is ook nog eens heel ontspannend. Je kunt lekker naar je muziek luisteren of juist heerlijk wegdoezelen.Maar … doe het mate en volgens de regels. Want de gezondheid van je huid is het allerbelangrijkst. Daarom voldoen onze zonnebanken aan de meest recente Europese regelgeving. Bij ons kun je dus veilig zonnen.Onze zonnebanken zijn er voor iedereen, ook niet-leden zijn van harte welkom. In onze shop verkopen we speciale zonnebankcrèmes die je huid goed beschermen en je een gelijkmatige, langdurige teint bezorgen.

Gold’s Gym heeft 3 soorten zonnebanken
Of je nu voor het eerst onder een zonnebank gaat, een heel gevoelige huid hebt of juist een echte zonnebank-kampioen bent, wij hebben de juiste zonnebank voor je.

De Ergoline Inspiration 400 is bij uitstek geschikt voor mensen met een gevoelige huid die nog niet heel vaak onder de zonnebank hebben gelegen.

Zo is de Ergoline Esprit 770  geschikt voor het huidtype dat de zon redelijk goed kan verdragen. In 8 minuten tijd krijgt u al een prachtige, natuurlijk uitziende bruine teint. Die minuten vliegen voorbij, want u kunt lekker naar uw eigen muziek luisteren (u kunt uw eigen MP3-speler aansluiten). Door de airco en nevelspray houdt u het hoofd koel.

Voor ervaren zonnebankbezoekers met een huid die echt veel zonlicht kan verdragen is onze Ergoline Prestige 1100 Extreme Power bij uitstek geschikt. Een superbank, maar alleen als uw huid er echt tegen bestand is. Anders raden wij u onze andere modellen aan. Raadpleeg bij twijfel onze mensen aan de balie, zij dienen u graag van advies.

Onze Zonnebanken zijn nu spectaculair geprijsd!

ERGOLINE INSPIRATION 400 TP 15 minuten € 5.00

ERGOLINE ESPRIT 770 10 minuten € 5.00

ERGOLINE PRESTIGE 1100 EXTREME POWER 10 minuten € 6.00

Share this...
Share on Facebook
Facebook