LAATSTE NIEUWSBRIEF  13-6-2023

 

Afbeelding

Hello summer!

Voorbereiden op de zomerzon is goed voor je huid, met een onvoorbereide huid meteen de zon ingaan is niet verstandig. Wil je lief zijn voor je huid, dan start je 3 á 4 weken voordat je de zon ingaat met een zonnebankkuur. Door een aantal zonnebanksessies te doen zorg je er voor dat je huid iets dikker wordt en zal zonlicht in de zomer minder diep doordringen in je huid. Je bent dus beter beschermd.

Of je nu voor het eerst onder een zonnebank gaat, een heel gevoelige huid hebt of juist een echte zonnebank-kampioen bent, Gold’s Gym Nieuwegein heeft 2 zonnebanken voor jou;

Zo is de Ergoline Esprit 770  geschikt voor het huidtype dat de zon redelijk goed kan verdragen. In 8 minuten tijd krijgt u al een prachtige, natuurlijk uitziende bruine teint.
Voor ervaren zonnebankbezoekers met een huid die echt veel zonlicht kan verdragen is onze Ergoline Prestige 1100 Extreme Power bij uitstek geschikt. Een superbank, maar alleen als uw huid er echt tegen bestand is. Anders raden wij u onze andere zonnebank aan.

Kies wel voor een goede kwaliteit zonnebrandcrème met de juiste factor. Wij verkopen verschillende crèmes speciaal voor de zonnebank bij de receptie.

Reserveren is niet nodig. Dus kom naar de gym, pak een zonnebank. En loop na het trainen met een tintje naar buiten.

Afbeelding

Geen tassen in de GYM

Vanaf heden is het niet meer toegestaan om tassen mee te nemen naar de zalen. Deze kan je opbergen in onze lockers in de kleedkamer. Neem je eigen gewichten of tools mee naar onze gym? Geef dit dan door aan het personeel bij de receptie!
Sporten met slippers is vanwege de veiligheid en hygiene, ook niet geoorloofd. En gebruik altijd een handdoek op de toestellen.
Afbeelding

 

OFFICIAL GOLDS GYM LOGO__Pro Black on Gold's Gold (2)

volg ons