Onze Faciliteiten

Health Club Gold’s Gym is een mooi en uitgebreid centrum dat  alles biedt wat u van een Health Club mag verwachten. Zo vind u bij ons uitgebreide horeca, supplementenverkoop, kledingshop en kunt u gebruik maken van sauna & zonnebanken en hebben wij een medical centrum.

GGI_wordmark-yellow

KLEEDKAMERS

Onze dames en heren kleedkamers hebben genoeg ruimte om je om te kleden. Er staan  houten bankjes om je spullen op te leggen en zijn voorzien van ruime lockers.

De douche ruimtes zijn geheel gerenoveerd. Resultaat is meer privacy en betere douche koppen die uit plafond komen.

SAUNA

Even heerlijk bijkomen? Bezoek dan onze sauna. We hebben een infrarood-sauna in de dames en heren kleedkamer.

  • De sauna is gratis te gebruiken door alle leden (inclusief dagkaarthouders).
  • De saunaruimte is toegankelijk van 10:00 tot 22:00 uur
  • Met het oog op de hygiëne is badkleding niet toegestaan in de saunacabines

HORECA

Bij binnenkomen zult U een geheel nieuwe receptie zien en ook de coffee bar is veranderd. Veel meer zitplaatsen en een frisse look. Naast oatsrepen en sportdranken maken wij ook verse shakes. Vraag eens naar onze specials!

SHOP

Bent u op zoek naar de echte, authentieke hoodies, t-shirts en tank tops van Gold’s Gym? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Alles wat u nodig heeft voor een geslaagde workout is met een paar muisklikken te bestellen in onze onlineshop waarna het razendsnel bij u wordt thuisbezorgd, of u kunt bij ons komen shoppen in onze fysieke winkel.

sweating

De zonnebank zorgt niet alleen voor dat mooie kleurtje, maar is ook nog eens heel ontspannend.

Je kunt lekker naar je muziek luisteren of juist heerlijk wegdoezelen.Maar … doe het mate en volgens de regels. Want de gezondheid van je huid is het allerbelangrijkst. Daarom voldoen onze zonnebanken aan de meest recente Europese regelgeving. Bij ons kun je dus veilig zonnen.Onze zonnebanken zijn er voor iedereen, ook niet-leden zijn van harte welkom. In onze shop verkopen we speciale zonnebankcrèmes die je huid goed beschermen en je een gelijkmatige, langdurige teint bezorgen.

Gold’s Gym heeft 2 soorten zonnebanken
Of je nu voor het eerst onder een zonnebank gaat, een heel gevoelige huid hebt of juist een echte zonnebank-kampioen bent, wij hebben de juiste zonnebank voor je.

Zo is de Ergoline Esprit 770  geschikt voor het huidtype dat de zon redelijk goed kan verdragen. In 8 minuten tijd krijgt u al een prachtige, natuurlijk uitziende bruine teint. Die minuten vliegen voorbij, want u kunt lekker naar uw eigen muziek luisteren (u kunt uw eigen MP3-speler aansluiten). Door de airco en nevelspray houdt u het hoofd koel.

Voor ervaren zonnebankbezoekers met een huid die echt veel zonlicht kan verdragen is onze Ergoline Prestige 1100 Extreme Power bij uitstek geschikt. Een superbank, maar alleen als uw huid er echt tegen bestand is. Anders raden wij u onze andere modellen aan. Raadpleeg bij twijfel onze mensen aan de balie, zij dienen u graag van advies.

Onze Zonnebanken zijn nu spectaculair geprijsd!

ERGOLINE ESPRIT 770      8 minuten € 5.00

ERGOLINE PRESTIGE 1100 EXTREME POWER     8 minuten € 6.00

ONZE APPS

egym-fitnessapp-150x150
sportivity-app-150x150

Met de eGym Fitness App kun je altijd en overal jouw fitnesstraining vastleggen, punten verzamelen en je met eGym-vrienden vergelijken. De trainingsresultaten worden automatisch gesynchroniseerd met de eGym-portaalsite. Hier kun je je prestaties in detail analyseren en de ontwikkeling van je fitness volgen.

In de Sportivity app staan uw gegevens centraal. De Sportivity app, uw digitale en persoonlijke sportomgeving biedt:

  • Gegevens aanpassen, u kunt zelf wijzigingen in uw persoonlijke gegevens doorvoeren.
  • Lessen boeken, u kunt snel een les reserveren en een overzicht van de reeds gereserveerde lessen opvragen.
  • Inzicht in financiën, alle facturen zijn direct voor u inzichtelijk bij een nieuwe betaalperiode en deze u kunt deze direct met iDEAL betalen.
LOGO-MMC-2-300x194-1

My Medical Centre is dé specialist op het gebied van gezondheid en sport in Nieuwegein en omstreken.

Je vindt er verschillende specialisten zoals een sportarts, sportdiëtiste, sportpodotherapeut en natuurlijk de fysiotherapeut.

Hieronder vertellen je wat meer over de verschillende disciplines:

Sportarts:  Wanneer je een sportkeuring wilt laten doen ben je hier aan het goede adres. Inspanningstesten doen? Geen probleem. Misschien maak je je ergens zorgen over of heb je inspanningsgebonden klachten. Onze sportarts luistert aandachtig naar jouw verhaal en beantwoordt je vragen snel en vakkundig.

Fysiotherapie: Wanneer je pijn of bewegingsklachten hebt of andere beperkingen ervaart kunnen onze fysiotherapeuten je helpen. Dat kan zijn door het voorschrijven van spierversterkende oefeningen of het toepassen van speciale therapieën. Het doel is om je zo snel mogelijk in de juiste conditie te krijgen zodat je weer met veel plezier en zonder remmingen kunt sporten. Bij onze aanpak gaan we ervan uit dat je zelf een actieve rol speelt in je herstelproces.

Plusfysiotherapie diagnotiseert snel en accuraat met behulp van echografie. Daarnaast passen we Dry Needling toe, een vrij nieuwe, succesvolle behandelmethode.

Sportpodotherapeut:  Wanneer je voetklachten hebt is de kans groot dat je ook knie- en rugklachten ervaart. De sportpodotherapeut kan een eind maken aan deze klachten door bijvoorbeeld speciale sportzolen of sportinlays voor te schrijven. Behalve dat ze je van je klachten afhelpen leveren ze ook nog eens een bijdrage aan het verbeteren van je sportprestaties.

Sportdiëtiste: Goed en verantwoord eten is enorm belangrijk. Niet alleen voor je gezondheid in het algemeen maar ook voor het verbeteren van je sportprestaties. Wil je afvallen, weten welke voeding het best past bij jouw niveau van sporten of zorgen dat je cholesterol en bloedsuikergehalte in orde zijn? Bij onze sportdiëtiste kun je terecht voor voedingsadvies en voedselgerelateerde vragen.

Afspraak maken

Of informatie vragen

CONTACT

Gold's Gym Netherlands

Hildo Kropstraat 37B

3431 CC Nieuwegein

030-6032495

info@goldsgym.nl

OPENINGSTIJDEN

Gym:        ma t/m zo 24/7 open

Receptie:  ma t/m zo 24/7 open

Administratie: ma t/m vr 9.00 - 16.30

OFFICIAL GOLDS GYM LOGO__Pro Black on Gold's Gold (2)

volg ons