GOLD'S GYM

APP

NIEUWE GOLD'S GYM APP

We hebben opwindend nieuws! Vanaf nu gaan we onze Sportivity en E-Gym apps samenvoegen tot één krachtige tool: de Gold's Gym app. Met deze nieuwe app kunnen jullie genieten van alle functies die jullie gewend zijn van de Sportivity en E-Gym apps, plus nog veel meer.

Wat betekent dit voor jullie? Vanaf april 2024 zullen alle belangrijke mededelingen, nieuwsbrieven, acties en aanbiedingen exclusief via de Gold's Gym app worden verstuurd. Om ervoor te zorgen dat jullie niets missen, is het van essentieel belang dat elk lid deze app installeert.

We zijn ervan overtuigd dat de Gold's Gym app jullie fitnesservaring naar een hoger niveau zal tillen. Of het nu gaat om het volgen van jullie workouts, het ontvangen van exclusieve aanbiedingen of het bijhouden van het laatste nieuws, deze app heeft alles wat jullie nodig hebben.

Aarzel niet om ons team te raadplegen als jullie hulp nodig hebben bij het installeren van de app of als jullie vragen hebben.

RESERVEREN GROEPSLESSEN

Klik op 'Lessen' om je les te reserveren. Momenteel wordt je doorgestuurd naar de Sportivity app. Vanaf 1 april blijf je in onze eigen Gold's Gym app, waar je alle functies zoals reserveren, contractinformatie, en het bekijken van facturen zult kunnen vinden.

TRAININGSCHEMA'S

Klik op 'Trainingen' om toegang te krijgen tot onze trainingsschema's. Je kunt gebruikmaken van onze standaard trainingsschema's, waaronder:

  • Full body dag 1 en 2
  • Home workout
  • Functionele workout

Daarnaast is het ook mogelijk om een eigen trainingsschema te maken. Je hebt de keuze uit meer dan 1800 oefeningen en groepslessen. Met behulp van een template kun je eenvoudig je eigen schema samenstellen. Zo kun je bijhouden welke oefeningen je hebt gedaan, de intensiteit van je training en zelfs de hoeveelheid calorieën die je hebt verbrand. Op deze manier kun je je voortgang bijhouden en je fitnessdoelen efficiënter bereiken.

NIEUWS

Onder het kopje 'Nieuws' vind je alle laatste informatie met betrekking tot evenementen, nieuwsbrieven en belangrijke mededelingen. Het is dé plek waar je op de hoogte blijft van alles wat er speelt binnen Gold's Gym Nieuwegein. Je vindt deze sectie onder het kopje 'Clubs' bovenaan de pagina.

DEALS

Op de pagina 'Club' kun je regelmatig komen om te profiteren van geweldige DEALS. Dit kan variëren van leuke abonnementen aanbiedingen en gratis introducees meenemen tot kortingen van onze uitgebreide assortiment aan supplementen. Houd dit kopje dus goed in de gaten om geen enkele kans te missen!

CHALLENGE

Challenges: Ben je gek op wedstrijden? Doe dan mee met onze challenges! We bieden een scala aan uitdagende activiteiten, van het bijwonen van 10 groepslessen per maand tot een wedstrijd bankdrukken en alles daartussenin. Het is een geweldige manier om jezelf uit te dagen, je grenzen te verleggen en samen te werken met andere leden om je fitnessdoelen te bereiken.

PROGRESSIE

Doe mee met onze challenges en ontdek een wereld van competitie en prestatie! Of je nu wilt deelnemen aan het bijwonen van 10 groepslessen per maand, jezelf wilt uitdagen tijdens een bankdruk-wedstrijd, of andere spannende uitdagingen wilt aangaan, bij ons ben je aan het juiste adres.

En dat is niet alles! Heb je een E-Gym abonnement. Dan kom je ook in aanmerking voor de ranglijst van de eGym, waar je je voortgang kunt bijhouden en jezelf kunt vergelijken met andere leden.

Daarnaast kun je ook je persoonlijke doelen stellen en bijhouden.

Of het nu gaat om het verbeteren van je conditie, het verliezen van gewicht of het opbouwen van spiermassa, onze challenges helpen je om gemotiveerd te blijven en je doelen te bereiken.

BIO-AGE

Wij zijn ontzettend trots op de eGym Hub, die prominent staat opgesteld in onze eGym zaal. De eGym Hub is een geavanceerd systeem dat verschillende aspecten van je fitness en gezondheid meet en analyseert.

Met de eGym Hub kun je onder andere je metabolisme meten, wat een cruciale factor is voor het begrijpen van je stofwisseling en het optimaliseren van je gewichtsbeheersing. Daarnaast biedt de Hub ook de mogelijkheid om je kracht te meten, waardoor je een nauwkeurig inzicht krijgt in je spierontwikkeling en progressie.

Maar dat is niet alles! De eGym Hub kan ook je flexibiliteit en cardiovasculaire fitheid meten, waardoor je een volledig beeld krijgt van je algehele conditie. Bovendien berekent de Hub je bio-leeftijd (bio-age), wat een indicatie geeft van je algehele gezondheid en fitheid in vergelijking met je chronologische leeftijd.

Vanaf 2024 zullen we een speciale aanbieding doen voor niet-eGym leden om gebruik te maken van de bio-leeftijdsmeting. Dit geeft iedereen de kans om inzicht te krijgen in hun gezondheid en fitnessniveau, en om gericht te werken aan hun welzijn.

Met de eGym Hub streven we ernaar om onze leden te voorzien van de meest geavanceerde en uitgebreide tools om hun fitnessdoelen te bereiken en een gezondere levensstijl te omarmen.

RESERVEREN GROEPSLESSEN

Klik op 'Lessen' om je les te reserveren. Momenteel wordt je doorgestuurd naar de Sportivity app. Vanaf 1 april blijf je in onze eigen Gold's Gym app, waar je alle functies zoals reserveren, contractinformatie, en het bekijken van facturen zult kunnen vinden.

DOWNLOADEN

Download nu onze nieuwe app

OFFICIAL GOLDS GYM LOGO__Pro Black on Gold's Gold (2)

volg ons