E-Gym

eGym is een circuit van 8 slimme krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. Alle krachttoestellen worden ingesteld op jou persoonlijke gegevens, zoals: lengte, gewicht, zitpositie en trainingsgewicht. Deze gegevens worden automatisch bewaard op jouw persoonlijke egym polsband.

GGI_wordmark-yellow
egym-1024x684

E-gym

De nieuwste innovatie op gebied van effectief trainen

Ga voor de meest effectieve manier van het verbeteren van je spierkwaliteit door 1 à 2 keer per week 30 minuten eGym te doen. Je gaat verbaast staan van het resultaat in een paar weken, dit is de meest effectieve spiertraining die je ooit hebt gedaan.

Wat is de e-gym cirkel?

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet.

Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

IMG-20220621-WA0017

Voel je fitter en sterker

Minder klachten en blessures en een sterkere rug

Verlaag je biologische leeftijd

Veilig, effectief & comfortabele trainen dankzij volautomatische toestellen en je persoonlijke egym polsband.

Leuk, makkelijk en motiverend

Tijdsefficient: 2x per week 30 minuten per week

Individuele trainingsprogramma gebasserd op je persoonlijke doel

Je eigen digitale personal trainer via egym trainer

Altijd inzicht in je trainingsresultaten via je smartphone

Nieuwsgierig naar de e-Gym?

Maak vandaag nog een afspraak met onze personal trainer! En ontdek de voordelen van deze apparaten.

In vergelijking met andere Europeanen zitten Nederlanders veel. Dit vele zitten is schadelijk voor ons lichaam en naarmate we ouder worden passen onze spieren zich meestal aan verkeerde houdingen aan. Het gevolg: verkorte spieren aan de voorzijde van ons lichaam. Hierdoor neemt onze flexibiliteit af en ontstaan er rug-, nek- en schouderklachten. Om dit mobiliteitsprobleem aan te pakken, heeft Golds Gym op aanvulling van de EGYM apparaten:  EGYM Smart Flex.

Het Smart Flex circuit bestaat uit toestellen met specifieke oefeningen die de flexibiliteit van het lichaam verbeteren en een verkeerde houding verhelpen. Spieren worden op een gerichte manier in lengte en kracht getraind.

De voordelen van Smart Flex:
– Training van verschillende spiergroepen;
– Veilige en begeleide uitvoering van de oefening;
– Snelle trainingsresultaten.

egym-app_2

E-Gym Fitness App

Wanneer je traint met EGYM worden alle trainingsgegevens automatisch opgeslagen in de EGYM Cloud. Deze gegevens zijn vervolgens via verschillende apps toegankelijk voor zowel leden als trainers. De basis van de digitale omgeving is de Trainer App. Deze app is voor trainers de ideale tool om hun werk efficiënter te organiseren. Ook hebben trainers dankzij de app altijd inzicht in de trainingsvoortgang van hun leden.

Nieuwsgierig naar de e-Gym?

Maak vandaag nog een afspraak met onze personal trainer! En ontdek de voordelen van deze apparaten.

CONTACT

Gold's Gym Netherlands

Hildo Kropstraat 37B

3431 CC Nieuwegein

030-6032495

info@goldsgym.nl

OPENINGSTIJDEN

Gym:        ma t/m zo 24/7 open

Receptie:  ma t/m zo 24/7 open

Administratie: ma t/m vr 9.00 - 16.30

OFFICIAL GOLDS GYM LOGO__Pro Black on Gold's Gold (2)

volg ons