Benefiet actie 25 november

Wij helpen Tamara om het streefbedrag van 75.000 euro te halen voor haar stamcelbehandeling in Mexico. Hieronder haar verhaal.
GGI_wordmark-yellow

Tamara tegen MS

Samen voor een toekomst vol hoop

“Ik herinner me de dag die mijn leven veranderde nog heel goed.”

“Op de bruiloft van mijn zusje werd ik plotseling heel ziek. Ik dacht zelf eerst nog aan voedselvergiftiging. Maar de dagen erna kreeg ik last van tintelingen in mijn benen. Een aantal dagen later bracht ik Jordan naar school. Plotseling werd ik overvallen door een enorm pijnlijk brandend gevoel in mijn benen en rug. Mijn lijf viel uit, een hele heftige ervaring! Na opname in het ziekenhuis volgde de diagnose RRMS. De diagnose die mijn leven en dat van mijn gezin op zijn kop zette.”

 

Mijn naam is Tamara van Miltenburg. Ik ben 45 jaar jong, getrouwd met Jason en de trotse moeder van onze vrolijke zoon Jordan. Mijn roots liggen in Utrecht, mijn jeugd bracht ik door in Nieuwegein, en nu geniet ik met mijn gezin van het leven in De Meern.
Mijn man Jason komt uit de regio Rotterdam. Onze liefdesreis begon in 1999 in de populaire discotheek The Challenge in Hoofddorp. Op 4 juni 2010 zijn we getrouwd en twee jaar later werd onze fantastische zoon Jordan geboren. Hij is inmiddels 11 jaar en zit nu in groep 8. Een spannend jaar waarin we ook de keuze voor de middelbare school gaan maken. We hebben er al wel een aantal op het oog, maar vanwege mijn ziekte is het helaas nog niet gelukt om ze allemaal al te kunnen bezoeken. Maar natuurlijk blijven we positief en hoopvol.

Er kan gelukkig iets aan die waarheid worden gedaan, maar daarvoor heb ik ieders hulp nodig.

Sportiviteit was altijd de rode draad in ons leven. Jason en ik waren altijd heel sportief en actief. Elke nieuwe sport moest worden uitgeprobeerd. We hebben echt van alles gedaan: van Tae Bo tot kickboksen. Die sportiviteit hebben we ook doorgegeven aan onze zoon Jordan, die vol enthousiasme voetbalt. Ik ben zonder twijfel zijn grootste supporter. Zelf was ik bovendien een fervent hardloopster. Maar negen jaar geleden, in een onverwachte wending, werd mijn leven opgeschud door de diagnose RRMS.

Op dit moment heb ik een heel fijn team aan specialisten om me heen. Maar hoe fijn dat ook is, het leidt niet tot herstel. Er zijn nog wel behandelmogelijkheden, maar niet alle behandelingen om de MS stop te zetten mogen in Nederland worden uitgevoerd. Bovendien worden behandelingen in het buitenland niet vergoed. Dat maakt de strijd tegen mijn ziekte extra ingewikkeld, maar ik geef het niet op. Tot hier en niet verder!

In augustus kreeg ik te horen dat ik definitief in aanmerking kom voor een stamcelbehandeling (HSCT) in Mexico. Deze behandeling kan mogelijk de progressie van mijn ziekte stoppen en misschien zelfs enig herstel brengen.
Dat geeft mij een kans op een betere toekomst met mijn gezin, en ik ben vastberaden om alles te doen wat nodig is om dit mogelijk te maken!

Om sterk genoeg te zijn voor deze behandeling ben ik nu per maand aan het kijken hoe ik mijn lichaam optimaal kan houden. Daarbij werk ik samen met een zeer betrokken team aan voldoende spieropbouw, het op peil houden van mijn gewicht en het functioneren van mijn darmen. Het doel is dat ik lichamelijk sterk genoeg ben om in februari 2024 de behandeling in Mexico te kunnen ondergaan.
Helaas wordt deze kostbare behandeling niet vergoed door de verzekering van ziektekosten. Maar langer wachten is voor mij geen optie meer. Ik moet er nu echt alles aan doen om behandeld te kunnen worden, voor mijzelf en mijn gezin. Deze behandeling wordt niet vergoed en komt dan ook volledig voor eigen rekening.

Jullie steun is nodig!

Dat betekent dat ik jullie, hoe moeilijk ik dit ook vind, om hulp ga vragen. Ik heb positieve energie en financiële steun nodig om mijn hoop om te zetten in werkelijkheid. Ik zet alles op alles om in januari 2024 met de behandeling te beginnen, maar hiervoor is €75.000,- nodig. Jouw, jullie steun betekent alles voor mij én mijn gezin. Laten we daarom samen deze strijd aangaan. Wachten is namelijk simpelweg geen optie meer. Samen kunnen we laten zien dat liefde, vastberadenheid en gemeenschapszin sterker zijn dan welke ziekte dan ook. Elke bijdrage, groot of klein, brengt me dichter bij mijn doel. Samen staan we sterk!

rooster_25 november

rooster benefiet actie

In samenwerking met de docenten hebben wij een gevarieerd lesrooster voor deze dag. Onder muziek van DJ Keijzer kan er leuke groepslessen en boothcamps gevolgd worden. Dagkaarten van deze dag worden gedoneerd aan Tamara. En hebben we de komende week nog meer acties bedacht om aan het streefbedrag te komen. Doneren kan via hun site:

QR benefiet
logo tamara

GROEPSLES VOLGEN? Neem nu een dagkaart

Of kom vrij trainen tijdens deze benefietdag.

CONTACT

Gold's Gym Netherlands

Hildo Kropstraat 37B

3431 CC Nieuwegein

030-6032495

info@goldsgym.nl

OPENINGSTIJDEN

Gym:       ma t/m zo 24/7 open

Receptie: ma t/m zo 24/7 open

Office:     ma t/m vr 9.00 - 16.30

OFFICIAL GOLDS GYM LOGO__Pro Black on Gold's Gold (2)

volg ons